Timings Programme
08:50 – 09:30 40 mins Registration (Caxton Terrace)
Main Plenary Cloisters
09:30 – 09:40 10 min Welcome
09:40 – 10:10 30 min Strategy and Vision
10:10 – 10:55 45 mins Keynote Speaker – Ivanti Cloud
10:55 – 11:15 20 min Refreshments (Caxton Terrace)
11:15 – 12:10 55 min Solutions Keynote
“Discover how Unified IT can help you!”
12:10 – 12:30 20 min Sales/Customer Driven Session – Kingston University
12:30 – 12:50 20 min Sales/Customer Driven Session – PCMS
12:50 – 13:50 60 min Lunch (Caxton Terrace)
Stream 1 – Cloisters Stream 2 – Marlborough Suite
13:50 – 14:50 60 min IT Service Management and
IT Asset Management

Better Together: Like Peanut Butter and Chocolate or Gin and Tonic
Security and
User Endpoint Management

Modern Device Management
14:50 – 15:00 10 min Refreshments (Caxton Terrace)
15:00 – 15:45 45 min IT Service Management and
IT Asset Management

See what’s new in Ivanti Service Manager and Asset Manager
Security and
User Endpoint Management

Where Security Intertwines with the Identity Lifecycle

nda subject to change

Discover more about the Breakout Sessions here