Timings Programme
09:00 – 09:30 30 mins Registration
09:30 – 09:40 10 min Welcome
09:40 – 10:20 40 min Strategy and Vision
10:20 – 10:50 30 min Customer Session – David Rimmer, Kingston University
10:50 – 11:00 10 min Refreshments and Networking
11:00 – 11.45 45 min Solutions Keynote
“Unified IT that’s with us today!”
End to end IT management is a reality today and not a dream – welcome to Eurovison!
11:45 – 12:15 30 min Morning Q&A
12:15 – 13:15 60 min Lunch
13:15 – 13:55 40 min IT Service Management and IT Asset Management
Better Together: Like Peanut Butter and Chocolate or Gin and Tonic
See how a unified ITSM and ITAM solution are great together to support IT’s overall plan to maximise operational efficiencies and improve service delivery
13:55 – 14:35 40 min User Endpoint Management
Modern Device Management
From a single platform, Ivanti can onboard, offboard and manage cross platform devices leveraging MS Azure and AutoPilot with real time visibility
14:35 – 14:50 15 min Refreshments and Networking
14:50 – 15:30 40 min Security and Identity
Where Security Intertwines with the Identity Lifecycle
Gain insight into how the Ivanti Security platform offers a multi-faceted approach to managing IT security over traditional isolated methods

Note: Agenda subject to change