Timings Programme
09:00 – 09:30 30 mins Registration
09:30 – 09:40 10 min Welcome
09:40 – 10:25 45 min Strategy and Vision
10:25 – 10:35 10 min Refreshments and Networking
10:35 – 11.20 45 min Solutions Keynote
“Discover how Unified IT can help you!”
11:20 – 11:50 30 min Customer Testimonial
11:50 – 12:20 30 min Morning Q&A
12:20 – 13:20 60 min Lunch
13:20 – 14:00 40 min IT Service Management and IT Asset Management
Better Together: Like Peanut Butter and Chocolate or Gin and Tonic
See how a unified ITSM and ITAM solution are great together to support IT’s overall plan to maximise operational efficiencies and improve service delivery
14:00 – 14:40 40 min User Endpoint Management
Modern Device Management
From a single platform, Ivanti can onboard, offboard and manage cross platform devices leveraging MS Azure and AutoPilot with real time visibility
14:40 – 14:55 15 min Refreshments and Networking
14:55 – 15:40 45 min Security and Identity
Where Security Intertwines with the Identity Lifecycle
Gain insight into how the Ivanti Security platform offers a multi-faceted approach to managing IT security over traditional isolated methods

Note: Agenda subject to change